Om oss

I våra lokaler finner Ni de senaste modellerna av Cadillac, Corvette, och mm. Det finns även begagnade fordon i vår anläggning.Du som kund kan få en intern service av oss som innehåller även reparationer och reservdelar med hjälp av V8 Shopen, som ligger i samma lokaler. Vi har även bra kontakter när det gäller finansiering och tillsammans med V8 Shopen står vi för kompetens och fullservice.

Vårt mål är nöjda och återkommande kunder som trivs hos oss.Det var den 23 mars 2006 när vi startade försäljningen av Cadillac och Corvette i Karlstad. Hans Bergström är mannen som ligger bakom affärsidén och realiseringen och det är hans företag AutoArc som driver bilförsäljningen.

Han har jobbat med bilexport och bilförsäljning sedan 80-talet och fått ett respektabelt rykte inom branschen. Tack vare alla erfarenheter genom åren har han fått ett stort kunskap och kontaktnät i handeln med bilar. Efter en koncentration på exporthandeln i slutet på 90-talet och början av 2000 steg hans intresse för en nysatsning i Karlstad.

I september 2007 tog AutoArc  upp försäljningen av Isuzu och i december 2007 startade man upp försäljningen av Fiat. I mars 2010 startade vi även upp försäjlningen av Suzuki.